Arbetare vid Norrhults gjuteri

Arbetare vid Norrhults gjuteri
Arbetare vid Norrhults gjuteri

Arbetare vid Norrhults gjuteri. Klicka för en större version. Okänt årtal. Originalet finns hos hembygdsföreningen.

Översta raden från vänster: 1: ________________, 2: ________________, 3: ________________, 4:Edvin Stål, 5: ________________, 6: ________________, 7: ________________, 8: ________________, 9: ________________, 10: ________________,

Mellersta raden från vänster: 1: ________________, 2: ________________, 3: Åke Johansson, 4:John Säll, 5: ________________, 6: Yngve Ahlqvist, 7:Folke ”i Nyhem” Johansson, 8: Helmer Jonasson, 9: ________________, 10:Fritz Fransson, 11: Olle ”på Snickern” Johansson, 12: ________________, 13: Harald Blomdahl,

Nedre raden från vänster: 1: ________________, 2: ________________, 3: ________________, 4: ________________, 5: ________________, 6: Albert Fransson, 7: ________________, 8: Hjalmar Säll, 9: ________________,

Sittandes på marken från vänster: 1: Henning Holmberg, 2: ________________,

2 reaktion på “Arbetare vid Norrhults gjuteri”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *