Arbetare vid Klafreströms bruk, okänt år

Arbetare vid Klafreströms bruk, okänt år
Arbetare vid Klafreströms bruk, okänt år

Anställda vid Klafreströms bruk, okänt år. Klicka på bilden för en större version.

Klavrestroms bruk 4 nummer

Personer: 1: ________________, 2: ________________, 3: ________________, 4: Frans Wahlgren, 5: Torsten Hammarström, 6: ________________, 7: Fingal Wahlgren, 8: ________________, 9: ________________, 10: Moritz (Moje) Wahlgren, 11: ________________, 12: ________________, 13: ________________, 14: Karl Eriksson, 15: ________________, 16: ________________, 17: ________________, 18: ________________, 19: Sven Wahlgren, 20: ________________,  21: ________________, 22 ________________, 23: Gottfrid Wahlgren, 24: ________________, 25: ________________, 26: ________________, 27: ________________

En reaktion på “Arbetare vid Klafreströms bruk, okänt år”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *