Arbetare vid Klafreströms bruk, okänt år

Arbetare vid Klafreströms bruk, okänt år
Arbetare vid Klafreströms bruk, okänt år

Anställda vid Klafreströms bruk, okänt år. Klicka på bilden för en större version. Foto: Hansen, Södra Långgatan 31, Kalmar. I bakgrunden den första fjäderhammare som tilverkats vid Klavreströms bruk. Verkmästare Erikson, Bock ska finnas på bilden. Bilden finns hos Nottebäcks hembydsförening.

Arbetare vid Klafrestroms bruk okant ar nummer

Personer: 1: ________________, 2: ________________, 3: ________________, 4: _______________, 5: ________________, 6: ________________, 7: ________________, 8: ________________, 9: ________________, 10: ________________, 11: ________________, 12: ________________, 13: ________________, 14: ________________, 15: ________________, 16: ________________

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *