Arbetslag vid Flybo station

Arbetslag vid Flybo station
Arbetslag vid Flybo station

Arbetslag vid Flybo station. Klicka på bilden för större version. Originalet finns hos Nottebäcks hembygdsförening. Okänd fotograf och tid, men torde vara tidigt 1900-tal, kanske när stationen nyligen var färdig?

Martin Jarenheim berättar att hans farfars far, Johan Peter Johansson jobbade på SJ under början av 1900-talet. Han bodde ett tag i villa Tuvan med sin familj, precis vid stationen i flybo. Han blev sedan banvakt och flyttade med sin familj till banvaktsstugan i Sandreda. Han avled 1956

Personerna på bilden är, från vänster: 1: ________________, 2: ________________, 3: ________________, 4: ________________, 5: ________________, 6: ________________, 7: ________________, 8: ________________,9: ________________, 10: ________________

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *