Klavreströms skola, sent 1920-tal

Klavreströms skola sent 1920-tal
Klavreströms skola sent 1920-tal

Klavreströms skola sent 1920-tal. Tack till Inga Svensson (född Lindström) i Lilla Heda och Staffan Sandström.

Klicka på bilden för en större version.

Klavrestroms skola sent 20-tal nummer

Personer: 1: Sven Isaksson, 2: Kalle Henriksson, 3: Sigge ”på hotellet” Karlsson, 4: Sixten Gross, 5: Gösta Karlsson, 6: Bengt Strand, 7: Arne Bergström, 8: Sten Svensson, 9: Ingvar Karlsson, 10: Härdis Karlsson, 11: Inga Bergström, 12: Irma Abrahamsson, 13: Siri Hultkvist, 14: Sonja Andersson, 15: Gullan Holm, 16: Ingegerd Björk, 17: Kerstil Lundström (syster till Inga Svensson), 18: Ingrid Sjöholm, 19: Britt Welin, 20: Dary Englund, 21: Elsa Hammarström. Lärarinna är fröken Johansson

2 reaktion på “Klavreströms skola, sent 1920-tal”

  1. Hej,

    Jag heter Samuel och arbetar på en informationsfilm för utbildningsradion. Vi är intresserade av att använda denna bild i några sekunder i ett av seriens avsnitt. Finns det möjlighet att göra detta? Finns det en ägare av fotografiet jag måste kontakta?

    Vänligen,

    Samuel

    1. Hej! Jag tror inte att någon anser sig ha upphovsrätt till fotografiet ovan, särskilt inte med tanke till åldern. Vi har fått en skannad kopia av dem som står omnämnda i texten ovan och vi äger absolut ingen upphovsrätt. Tvärtom är det ju mycket roligt att du vill använda fotografiet. Du får gärna länka till information om filmen när den är klar, det är nog många här som är intresserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *